Alot Spots valpkullar

A-kullen f. 980419 e. SE UCH Chickweed's Jason u. LP1 SUCH Frideborg

Bojjan fick sin första valpkull, A-kullen 19 april -98. Pappa till valparna är SUCH Chickweed's Jason "Caesar", en välkonstruerad, svarttecknad hane med härligt temperament. Caesar har också tävlat i lydnad. Han är höftledsröntgad utan anmärkning och bilateralt hörande.

SE UCH Chickweed's Jason

B-kullen f.981215 e. SV-93 SUCH Balzac Fria Tider u. Aurellas Evelina

15 december -98 födde Evve sin första kull, min B-kull. Valparnas pappa är den på utställning mycket framångsrike SV-93 SUCH Balzac Fria Tider, "Tryggve". Han var bl a vinstrikaste whippethane på utställning 1995. Givetvis hade han ett härligt, positivt sätt också. Tyvärr sprang han bort i februari -99 och drunknade.

SV-93 SE UCH Balzac Fria Tider

C-kullen f. 000212 e. Kerberos u. LP1 SE UCH Frideborg

C-kullen föddes den 12 februari -00 med Bojjan som mor och Kerberos som far. Kerberos är en svarttecknad hane med de mörkaste ögon man kan tänka sig. Larsson, som han kallas, har cert på utställning, han är bilateralt hörande och är höftledsröntgad ua. Han är en riktigt glad prick (!), och han skrattar stort och gärna!

Kerberos

D-kullen f.010314 e. SE UCH DE UCH Ridotto Gandolfi u. LP1 SUCH Frideborg

D-kullen föddes den 14 mars -01. Pappa är den svarttecknade Ridotto Gandolfi och mamma levertecknade LP1 SUCH Frideborg. Pappa Floding är en mycket trevlig och harmonisk hund- både utseendemässigt och temperamentsmässigt. Han är höftledsröntgad ua och unilateralt hörande.

SE UCH DE UCH Ridotto Gandolfi

E-kullen f. 030307 e. SE UCH LPI Farliga F's Figlio Flavo u. Alot Spots Classic Touch

E-kullen föddes den 7 mars -03. Pappa är den svarttecknade hanen Farliga F's Figlio Flavo och mamma den likaledes svarttecknade Alot Spots Classic Touch. Pappa Baltazar är en rejäl hane som kompletterar Flora väl. Han är mentalbeskriven med godkänt skott och är också godkänd på korningens mentaldel med 102 poäng. Han har HD och AD grad A och är bilateralt hörande och fulltandad.

SE UCH LPI Farliga F's Figlio Flavo

F-kullen f. 040713 e. Stream Islands Danger u. Alot Spots Dollar Girl

F-kullen föddes den 13 juli -04. Pappa är den svarttecknade hanen Stream Islands Danger och mamma den levertecknade Alot Spots Dollar Girl. Hampus är en lagom hane av utmärkt typ och med bra detaljer som kompletterar Britney väl. Han är utställd ett fåtal gånger men har ändå fått både CK och cert. Han har HD grad B och är bilateralt hörande och fulltandad.

Stream Islands Danger

G-kullen f. 060418 e. SUCH DKUCH Ridotto Napoleone u. Alot Spots Dollar Girl

G-kullen föddes den 18 april 2006. Pappa är den svarttecknade hanen Ridotto Napoleone och mamma är levertecknade Alot Spots Dollar Girl. Olli är en mycket stabil och trevlig hund och han har genomfört MH med mycket fint resultat. Han har A-höfter, är bilateralt hörande och saknar 2 P3 i underkäken.

SE UCH DK UCH LP I LPII Ridotto Napoleone

H-kullen f. 080703 e. Toot's All Shook Up u. Alot Spots Dollar Girl

H-kullen föddes den 3 juli 2008. Pappa är den svarttecknade hanen Toot's All Shook Up och mamma är levertecknade Alot Spots Dollar Girl. Det blir hennes sista kull. Pappa Affe är visserligen övertecknad men är en mycket bra hund mentalt och exteriört där han kompletterar Britney mycket väl. Han har B-höfter, är bilateralt hörande och saknar en molar. På utställning har han fått CK trots sin mörka teckning.

Toot's All Shook Up

I-kullen f. 090312 e. SE UCH Toot's Zanzibar u. Alot Spots Goldika

I-kullen föddes den 12 mars 2009. Pappa är den svarttecknade hanen Toots Zanzibar och mamma är likaså svarttecknade Alot Spots Goldika. Det är hennes första kull och hon har haft en lätt valpning och varit en utmärkt mamma. Pappa Zanzi har B-höfter, är bilateralt hörande och saknar ett flertal tänder. Han har genomfört mentalbeskrivning med utmärkt resultat och han är godkänd på korningens mentaldel. Dessutom är han bra exteriört och är champion på utställning.

SE UCH Toot's Zanzibar

J-kullen f. 110423

J-kullen föddes den 23 April 2011. Pappa är CH Andiamo och mamma Alot Spots Goldika. Båda hundarna har genomfört bra mentalbeskrivningar och är härliga familjehundar.
SE UCH Andiamo

K-kullen f. 120611

K-kullen föddes den 11 Juni 2012. Pappa är levertecknade Bankirens A Star Is Born och mamma är Alot Spots Goldika. Båda hundarna har genomfört stabila mentalbeskrivningar och är utställda. Pappa Loffen har cert i Sverige och Norge. Han har BAER +/+, HD:B,ED:ua(0) och är fulltandad. Alice har CK på utställning. Hon har BAER +/+, HD:A och är fulltandad

Senaste kommentarer

16.04 | 20:10

Intresserad av dalmatinervalp. Bor visserligen i lägenhet, men är mycket aktiv ute och har också hästar. Söker någon som bl.a kan följa med på ridturer

09.02 | 22:16

Hej! Jag är intresserad av en Dalmatinervalp. Har sedan mycket länge sedan haft en Dalmatiner. Någon planering för valpar i 2021?

09.01 | 18:22

Hej! Vi är en familj som länge varit intresserade av en dalmatinervalp och har tidigare erfarenhet av rasen. Planerar ni någon ny kull 2021?

06.01 | 13:13

Hej! Jag och min familj är väldigt intresserade av en dalmatinvalp. Vi har mycket hundvana då vi tidigare haft fyra hundar. Är det någon kull inplanerad snart?